"Imaju sreće što nije bilo nereda": Navijači Škotske ogorčeni zbog loše organizacije

TARTAN ARMY sinoć nije bodrila Škotsku onako kao što to inače radi zato što navijači nisu vidjeli prvih dvadeset minuta utakmice zbog loše organizacije utakmice. Gužvali su se ispred stadiona u iščekivanju ulaznica koje su platili unaprijed.

Škotski navijači neugodno su se iznenadili kada su došli pred stadion i shvatili da će propustiti dobar dio utakmice jer moraju čekati u velikom redu kako bi pokupili svoje ulaznice.
"Imaju sreće što nije bilo nereda. Kada smo čuli da je pao prvi gol, a mi ga nismo vidjeli, činilo se da će postati opako", kaže jedan navijač.

Navijači ističu da je ovo bila velika farsa. Radio je jedan šalter na kojemu su se podizale ulaznice, a stotine navijača moralo je čekati u dugačkom redu.

"Mislim da je atmosfera bila dijabolična upravo zbog toga što se dogodilo. Utakmica je trebala biti odgođena dok mi ne uspijemo ući", kaže jedan ambiciozni škotski navijač.

"J**** sve u škotskom savezu. Čekao sam u užasnoj gužvi, propustio dio utakmice, iako sam ulaznicu rezervirao još u subotu", ogorčen je jedan od pripadnika Tartan Armya.

Policija je na kraju, kako bi smirila situaciju, ogorčene navijače bez ulaznica pustila na zapadnu tribinu. Ironično, velik dio Hampdena ostao je prazan, a navijači su zbog ovoga događaja ostali više manje ravnodušni prema onome što se događa na terenu.

Glasnogovornik škotskog saveza najavio je hitnu istragu koja bi trebala utvrdili zašto su se dogodili propusti u organizaciji utakmice. 

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više