Torcida Pantovčak: Josipović je u duši Hajdukovac

GOSTUJUĆI u emisiji Hrvatskog radija, predsjednik Ivo Josipović otkrio je za koji klub navija te što misli o inicijativi prethodnika Mesića da se Johnnyju Štuliću da putovnica i omogući povratak u Hrvatsku. 

"Neka Štulić dođe u Hrvatsku, neka pjeva, svira i živi s nama"

"To je zapravo specifična kategorija zagrebačkog Dalmatinca. Kao klinac sam normalno navijao za Hajduk, bile su tu i neke simpatije za Dinamo, ali bijela boja je u svakom slučaju dominirala. Nisam sretan što se posljednjih par godina događalo u hrvatskom nogometu pa sad najčešće pratim reprezentaciju", diplomatski se "izvukao" Josipović. Kao predsjednik Hrvatske, možda i jest najprimjerenije da ne favorizira bile ili plave, već - izabranu vrstu.

Kao glazbenik, novi hrvatski predsjednik očekivano je senzibiliziran i za kolege umjetnike. "Hrvatska treba biti dom svakom umjetniku, glazbeniku, čovjeku dobre volje. Nemam ništa protiv, neka svaki umjetnik, pa tako i gospodin Štulić dođe u Hrvatsku. Neka svira, pjeva i živi s nama. To je svakako pozitivno", ocijenio je Josipović.

S obzirom da se Štulić nadurio jer mu (dovoljno) ne plaćaju prava na njegov opus, eto možda šanse da Josipović, i kao vrsni pravni stručnjak, pokuša okončati dugogodišnji Johnnyjev egzil. 

Pročitajte više