Chris Pine kaže da mu je ovaj film zauvijek promijenio život

Foto: EPA

CHRIS Pine trenutno je jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu, no situacija je bila znatno drugačija prije dvadeset godina. Glumac je u podcastu Sunday Sitdown with Willie Geist otkrio da je imao problema s pronalaskom uloga sve dok se nije pojavio u romantičnoj komediji Princezini dnevnici 2 (The Princess Diaries 2).

"Sjećam se da mi se život promijenio u tom trenutku", izjavio je, prenosi Entertainment Tonight. "Bio sam na svom malom srebrnom preklopnom mobitelu i jedan od agenata me nazvao kako bi mi javio da sam dobio ulogu."

"Zaustavio sam se uz autocestu i rekli su mi: 'Plaća će ti biti 65 tisuća dolara.' Osjećao sam se kao da su mi rekli da ću zaraditi 50 milijuna dolara. To je bilo nevjerojatno", nastavio je glumac. "Nikada neću zaboraviti taj trenutak."

Screenshot: YouTube/Buena Vista Pictures Distribution

Roditeljima je dugovao novac

Pine je u filmu utjelovio plemića Nicholasa Devereauxa, antagonista i simpatiju Mie Thermopolis, koju glumi Anne Hathaway.

Nakon niza sporednih uloga u serijama kao što su ER i CSI, Princezini dnevnici 2 bili su Pineov prvi veći film. Glumac je rekao da je bio u minusu od oko 400 dolara prije nego što je dobio ulogu u filmu te da je planirao ponovo zamoliti roditelje za financijsku pomoć.

"Roditeljima sam dugovao novac za stanarinu", otkrio je glumac.

Pet godina nakon uloge u uspješnoj romantičnoj komediji, Pine se pojavio u remakeu Zvjezdanih staza, koji je zacementirao njegov status vodeće holivudske zvijezde.

Glumca ćemo uskoro gledati u njegovom redateljskom debiju, komediji Poolman, koja će 10. svibnja imati premijeru u kinima.

Pročitajte više