la liga

Benzema promašio penal za pobjedu. Ancelotti: Mogao je pucati i netko drugi

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID je sinoć u 7. kolu La Lige odigrao samo 1:1 kod kuće protiv Osasune. Real je igrao bez Luke Modrića i Thibauta Courtoisa, a poveo je u 42. minuti golom Viniciusa Juniora. No, gosti su izjednačili u 50. preko Garcije i onda se jako dobro branili sve do 78. minute kad je strijelac gola dobio crveni karton i skrivio penal nakon što je sudac pregledao snimku.

Benzema je sam izveo penal, kao što radi uvijek u momčadi Reala, ali je pogodio gredu. Francuzu je dvije minute kasnije VAR poništio gol zbog zaleđa i Real je drugu sezonu zaredom propustio pobijediti Osasunu kod kuće. Carlo Ancelotti je nakon remija, kojim je Barci prepustio vrh, rekao da njegova momčad nije odigrala dobro, a osvrnuo se i na Benzemin promašeni penal.

Ancelotti: Uvijek je drama kad Real ne pobijedi

"Razmišljao sam o promjeni izvođača penala, ali Karim je najbolji kojeg imamo. Prošle sezone je pucao dva najvažnija penala i pogodio i odlučio sam ga ostaviti", rekao je Talijan na press konferenciji i dodao:

"Uvijek je drama kad Real ne pobijedi. Nemamo isprika za ovaj remi jer je momčad bila jaka unatoč izostancima. Do sad smo u prvenstvu igrali jako dobro, a ovakve utakmice se događaju. Ne sumnjam da ćemo reagirati već u sljedećoj utakmici".

 

Pročitajte više