Amazon izbacio trailer za novu sezonu jedne od svojih najuspješnijih serija

Screenshot: YouTube/Prime Video

AMAZON je objavio trailer za četvrtu sezonu serije The Boys, koja iza sebe ima osam nominacija za prestižnu nagradu Emmy. Trailer je u samo tri sata skupio preko 800 tisuća pregleda.

 

Službeni sinopsis za nadolazeću sezonu glasi: "Svijet je na rubu. Victoria Newman sve je bliže Ovalnom uredu i nalazi se pod kontrolom Homelandera, koji učvršćuje svoju moć. Butcher, koji ima samo nekoliko mjeseci života, izgubio je Beccinog sina i svoj posao vođe The Boysa. Ostatku ekipe dosta je njegovih laži. Ulozi su viši nego ikad, a oni moraju pronaći način da rade zajedno kako bi spasili svijet prije nego što postane prekasno."

U traileru doznajemo da je Butcher (Karl Urban) otkrio virus koji ubija superheroje te ga želi iskoristiti u svojoj borbi s Homelanderom (Anthony Starr) i njegovim pratiteljima. U borbi mu se pridružuje i novi lik, kojeg je utjelovio Jeffrey Dean Morgan.

Glumačku postavu nove sezone čine još Jack Quaid, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit i Cameron Crovetti.

Obožavatelji jedva čekaju novu sezonu

Društvene mreže preplavljene su pozitivnim reakcijama na trailer. Brojni obožavatelji ne mogu dočekati novu sezonu, koju čekaju već dvije godine.

"Ovo izgleda ludo", napisao je jedan korisnik Reddita.

"Djeluje mi zabavnije od prošle sezone. Jedva čekam", dodao je drugi.

"Dajte Anthonyju Starru Emmyja", napisao je jedan gledatelj na YouTubeu, dok je drugi dodao: "Anthony Starr rođen je za ulogu Homelandera."

Četvrta sezona serije The Boys dolazi na Prime Video 13. lipnja.

Pročitajte više