Završeno je snimanje serije o negativcu iz Batmana, u glavnoj ulozi je Colin Farrell

Foto: Press

ZAVRŠILO je snimanje serije o negativcu iz Batmana, Oswaldu Cobblepotu koji je poznat pod imenom The Penguin. U seriji će se u ulozi zlikovca ponovno pojaviti Colin Farrell, koji ga je utjelovio i u filmu The Batman iz 2022. godine. Trenutno još uvijek nije poznat točan datum kada će se serija moći gledati na HBO Maxu, ali potvrđeno je da će to biti 2024. godine.

Na čelu željno iščekivane serije je Lauren LeFranc, a redatelj Batmana, Matt Reeves, je izvršni producent. Priča spin-off serije nastavlja se s Cobblepotom u glavnoj ulozi, nakon što je u filmu bio predstavljen kao Carmineov glavni poručnik. Pingvin započinje svoj uspon kako bi postao jedan od najozloglašenijih kriminalnih gospodara Gothama.

 

Obožavatelji DC svemira u seriji mogu očekivati nova poglavlja koja obećavaju dulje istraživanje mračnog i složenog kriminalnog podzemlja Gothama. Glumačka postava je vrlo impresivna, a uz Farrella u seriji se pojavljuju Carmen Ejogo i Michael Kelly za koje se trenutno ne zna koga će glumiti. Cristin Milioti i Michael Zegen trebali bi glumiti Sofiju i Alberta Falconea, djecu pokojnog Carminea Falconea, čije će ambicije i odanost nedvojbeno igrati ključnu ulogu u drami koja se odvija.

Vijest o završetku snimanja serije na Instagramu je podijelila glumica Carmen Ejogo, a objavila je fotografiju uz opis: "Napravili smo nešto epsko. Jedva čekam podijeliti s vama."

Pročitajte više