Ne igra u klubu, Čačić bezbrižan: "Ne bojim se za njega, on je neupitan u reprezentaciji"

Foto: Hina

ŠIME VRSALJKO  ovog je ljeta u 16 milijuna eura teškom transferu postao igrač madridskog Atletica, međutim, zasada stvari ne idu onako kako je Šime planirao.
 
Cholo Simeone hrvatskom reprezentativcu i ne vjeruje baš previše, pa je tako Vrsaljko do sada odigrao samo jednu utakmicu za Madriđane, onu protiv Gijona koju je prošlog vikenda Atletico dobio 4:0.
 
Vrsaljko nije bio u momčadi koja je putovala u Eindhoven na prvu utakmicu Lige prvaka, kao ni jučer na Camp Nou protiv Barcelone.
 
Mnogi u Hrvatskoj su zabrinuti za stagniranje karijere nasljednika Darija Srne na desnom boku reprezentacije, no jedan od takvih nije izbornik Ante Čačić.
 
''Šime je došao u novi klub i sigurno će mu trebati neko vrijeme za punu adaptaciju. Rano je za bilo kakve špekulacije, on je i dalje neupitan na svojoj poziciji u reprezentaciji, a ja sam uvjeren da će uspjeti izboriti svoje mjesto kod Simeonea. Španjolska liga je vrlo jaka i zahtjevna, Atletico ima more utakmica, igraju i Ligu prvaka, pa će se sigurno otvoriti prostor i za Vrsaljka. Previše je to utakmica da ga Simeone ne bi koristio'', za Zadarski .hr rekao je izbornik Čačić.
 

Pročitajte više