Little Kitty, Big City: Najslađa avantura za male i velike ljubitelje mačaka

Screenshot: Youtube

LITTLE Kitty, Big City je simpatična igra tvrtke Double Dagger Studio, koju igrači igraju iz perspektive znatiželjnog crnog mačića koji pokušava pronaći put do svog doma. 

Videoigra fanove podsjeća na popularnu igru Untitled Goose Game iz 2019. godine, u kojoj igrači upravljaju guskom koja terorizira stanovnike malog engleskog sela.

Još jedna videoigra s kojom je uspoređuju je Stray, jedna od najboljih igara 2022. godine, u kojoj igrači upravljaju narančastim mačkom i doznaju tajne postapokaliptičnog grada u kojem se nalazi. Iako djeluje manje mračno od distopijskog Straya, Little Kitty, Big City nudi jednako zabavno iskustvo.

Prema opisu na Steamu, u igrici Little Kitty, Big City igrači će u otvorenom svijetu prepunom iznenađenja grad istraživati svojim tempom. Kroz avanturu će upoznati razne životinje koje će im se pridružiti u rješavanju zadataka i pomoći im u potrazi za domom. Igrači će imati priliku mačiću stavljati brojne preslatke šešire i odlučivati žele li pomoći svojim životinjskim prijateljima ili uzrokovati potpuni kaos.

Igra je djelo nezavisne tvrtke za razvoj videoigara Double Dagger Studio, koju je osnovao industrijski veteran Matt D. Wood. On je poznat po svom radu na naslovima kao što su Counter Strike: Global Offensive, Half-Life 2, Portal 2 i Left 4 Dead.

Little Kitty, Big City izaći će u 2024. godini i bit će dostupan na PC-ju, Nintendo Switchu, Xbox Oneu i PlayStationu 4. Bez obzira na to jeste li ljubitelj mačaka ili samo želite provesti neko vrijeme u njihovoj koži, ova igra će vas sigurno oduševiti svojom šarmantnom grafikom i neodoljivim likovima. Budite spremni na nezaboravnu avanturu kroz grad, upoznavanje novih prijatelja i pronalazak puta do svog doma u Little Kitty, Big City.

Pročitajte više