Dinamo protiv Real Madrida na 14. Ramljakovom memorijalu

Foto: GNK Dinamo

U ČETVRTAK počinje četrnaesto izdanje istaknutnog memorijalnog turnira "Mladen Ramljak" koji će se na maksimirskom Hitrec - Kacijanu igrati do nedjelje. Osim Dinama, na turniru sudjeluju jaki juniorski sastavi velikih klubova: Real Madrid, Maccabi Tel Aviv, Maribor, Sarajevo, Split, Copenhagen i Abuja.

"I ove godine naš je cilj osvajanje turnira i borba za prvo mjesto", poručio je trener modrih juniora Mario Cvitanović.
 
"Dinamo ne priznaje niti ikada ide na drugo mjesto. U turnir ulazimo kao branitelji titule, osvajači smo prvenstva u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Složit ćemo momčad koja će jurišati na naslov."

U momčadi Dinama neće biti igrača koji su igrali ovogodišnju Ligu prvaka pa će gledatelji možda biti uskraćeni za ono najbolje što Dinamova škola ima, međutim Cvitanović će priliku dati nekim novim mladim talentima.

"Oni su na odmoru, neki se pripremaju i za seniorski nogomet. Možda neće biti najboljih, ali mi imamo širinu."

Dinamo se nalazi u skupini A, zajedno sa španjolskim Real Madridom, izraelskim Maccabi Tel Avivom i slovenskim Mariborom.

"O Realu nemamo što pričati. Bit će sigurni magnet za širok krug ljudi da dođe i pogleda tu utakmicu. Izraelci imaju jako dobru omladinsku školu, Maribor isto tako. Očekujemo da vidimo kakvi smo i u odnosu na naše susjede. Očekujemo tešku utakmicu, ali s druge strane, s vjerom da smo mi Dinamo, da mi možemo, hoćemo i znamo", zaključio je Cvitanović.

Raspored:
2.6. Dinamo - Maribor, 18:15h, Hitrec-Kacian
3.6. Dinamo - Maccabi, 18:15h, Hitrec-Kacian
4.6. Dinamo - Real Madrid, 16:30h, Hitrec-Kacian
5.6. Utakmice za plasman (8:30h - 12:00h)

Svečano otvorenje turnira na rasporedu je u četvrtak u 16.00 sati, dok je zatvaranje turnira i dodjela medalja u nedjelju, na istom terenu, u 13.30 sati. Ove godine organizatori su pripremili poslasticu za sve navijače hrvatskog prvaka, prije nedjeljnog finala igrat će se utakmica veterana Dinama i Tuzle Sloboda. Za svaki dan turnira može se kupiti pojedinačna ulaznica koja vrijedi za po dvije utakmice po cijeni od 10,00kn ili paket ulaznica za sva četiri dana koji vrijedi za po dvije utakmice po cijeni od 20,00kn.

Pročitajte više