Ova serija je za pet dana postala najpopularnija u Hrvatskoj i svijetu

Screenshot: YouTube

DRUGA sezona ultrapopularne serije Bridgerton izašla je u petak, a već pet dana kasnije popela se na vrh popularnosti u Hrvatskoj i svijetu. Bridgerton je sa 193 milijuna sati postao najpopularnija serija ovog tjedna pa druga sezona očito nije razočarala obožavatelje.

OPREZ! Tekst može sadržavati spojlere

Serija koja je u prvoj sezoni potukla sve rekorde gledanosti proglašena je najvrućom serijom na Netflixu zbog eksplicitnih scena, a tisuće djevojaka poludjele su za glavnim glumcem Regé-Jeanom Pageom. Page se u seriji ove sezone nije pojavio, a vrućih scena nema ni blizu kao u prvoj sezoni

 

Iako je u središtu serije ljubavna priča, ovaj put između Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey) i Kate Sharme (Simone Ashley), ona je spora i napeta, za razliku od fatalne privlačnosti i ljubavi između vojvode od Hastingsa i Daphne Bridgerton u prvoj sezoni.

Inače, još je ranije najavljeno da će Bridgerton imati i treću i četvrtu sezonu. Prva sezona pogledana je u 82 milijuna kućanstava diljem svijeta, a glumci koji su utjelovili likove postali su planetarno popularni gotovo preko noći. No mnoge je razočaralo što se u drugoj sezoni ne pojavljuje glumac Regé-Jean Page, koji je tumačio vojvodu od Hastingsa.

Serija je za par dana proslavila glumicu Simone Ashley

Radnja američke serije smještena je u 19. stoljeće u Londonu. Producirala ju je Shonda Rhimes, iza koje su brojne uspješne serije, među ostalima i Uvod u anatomiju. Rhimes je 2017. godine s Netflixom potpisala ugovor o višegodišnjoj ekskluzivnoj suradnji. Mnogi su zbog brojnih scena seksa ovu seriju prozvali "najvrućom serijom na Netflixu". 

Druga sezona serije iznjedrila je i nove zvijezde Bridgertona. Najsjajnija među njima je definitivno 26-godišnja britanska glumica Simone Ashley.

Simone Ashley karijeru je počela 2016. godine u manjim projektima, u kojima je igrala epizodne uloge. Prva veća uloga došla je u Netflixovoj seriji Sex Education, u kojoj je dobila ulogu Olivije Hanan. Serija Sex Education prati živote učenika, zaposlenika i roditelja izmišljene srednje škole Moordale dok se bore s raznim osobnim dilemama, često vezanima uz seksualnost.

Simone Ashley u drugoj sezoni glumi Kate Sharmu, 26-godišnju Indijku koja dolazi u London kako bi mlađoj polusestri Edwini pomogla naći muža iz krugova engleskog plemstva.

 

Pročitajte više